SNEAKBO TILL SVERIGE I MARS.

Sist han var på besök i Sverige så kokade Slakthuset över samt sin spelning i Göteborg med Yxng Bane. Har sedan länge lyssnat på Mr. Sneak to the bo. För er som inte är känner igen Sneakbo, så har han fått 4 singlar upp på UK top 40 och fått support av Chip, Yungen, Krept & Konan, Tinie Tempah och holy Drake. Han är endast 24 år och kommer från London, Brixton för att vara exakt. Han har korats till en av UK’s största independent artister och nu har han precis signat med skivbolaget Virgin.

Nu är han tillbaka med en Skandinavien-turné och självklart kommer han till oss på Happy Live, Stockholms nya konsertlokal.

biljetter hittar ni här: https://billetto.se/sv/sneakbo-uk-stockholm

16809860_10154211257760846_86479902_n

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>